Τρόποι Πληρωμής

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ilovethessaloniki.com προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

α) Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προιόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε.

β) Με χρέωση λογαριασμού PayPal

γ) Μέσω Αντικαταβολής

δ) Με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της κας Βαραχίδου Ευριδίκης ο οποίος υποδεικνύεται κατά την εξέλιξη της παραγγελίας.Η παραγγελία θα εκτελείται εφόσον εμφανιστεί το ποσό κατάθεσης στον λογαριασμό.Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός δύο (2) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Αν δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων εντός δύο (2) εργασίμων ημερών, διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της σύμβασης.

ε) Παραλαβή του από το κατάστημα (έκπτωση 10% πλην προσφόρων). Η έκπτωση ισχύει μόνο για το προιόν που αγοράστηκε ηλεκτρονικά. Η παραλαβή του προιόντος θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον την επόμενη εργάσιμη μέρα και εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγείας , αποκλειστικά από το κεντρικό μας κατάστημα το οποίο βρίσκεται βρίσκεται στην Δημηρτίου Γούναρη 23, Τ.Κ 54631, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2314 311 353. Αν δεν πραγματοποιηθεί η παραλαβή εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της σύμβασης εκτός αν υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση από τον πελάτη.


Τραπεζικά έξοδα εμβασμάτων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Επίσης έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε αν η πληρωμή πραγματοποιηθεί με την έκδοση απλής απόδειξης λιανικής ή με τιμολόγιο.

Memories of Thessaloniki

ΕΣΠΑ